Danmarks Nationalbank Virksomhedsservice
SOC Manager til Nationalbankens nystartede Security Operations Center

SOC Manager


613993470

Brænder du for it-sikkerhed, og vil du være med til at arbejde med kritiske it-systemer og samtidig sidde i maskinrummet i Nationalbankens 1. sikkerhedslinje? Så har du nu muligheden for et udfordrende job i en institution med et uformelt arbejdsmiljø præget af høj faglighed og mange samarbejdsflader.

​Jobbet
I Nationalbanken arbejder vi for at sikre Danmark en robust økonomi. Det kræver også et fokus på it- sikkerhed.

Organisatorisk er stillingen placeret i it-sektionens nystartede Security Operations Center (SOC), som består at et team på 3 medarbejdere, der i samarbejde med vores driftsleverandører og vores øvrige kollegaer i IT håndterer processer og arbejdsgange for potentielle sikkerhedshændelser. Fordi du bliver en del af et lille nystartet team, har du mulighed for at få stor indflydelse på, hvordan vi arbejder og på videreudvikling og fremtidige fokusområder.

Vi tilbyder et job i en unik institution med udfordrende og varierende arbejdsopgaver, et stort ansvar og gode muligheder for at sætte dit præg på det daglige arbejde. Du bliver en del af en fagligt kompetent organisation, der er under hastig udvikling, og hvor dit talent værdsættes, og der er fokus på din udvikling. Vi har en social og pragmatisk arbejdsatmosfære, hvor du kan byde ind i alt fra dagligdags til strategiske problemstillinger. Læs mere om Nationalbanken som arbejdsplads her.

Arbejdsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • at varetage den daglige drift af SOC med kontakt til bankens leverandører, it-sikkerhedsledelse, DPO og medarbejdere
  • at identificere og undersøge mistænkelig it-adfærd
  • at drive undersøgelser af sikkerhedshændelser
  • at udarbejde og forbedre action cards
  • at udføre periodisk ledelsesrapportering.

Derudover værdsætter vi dit input til, hvordan vi hele tiden udvikler os og følger med tiden indenfor sikkerhedshåndtering og derigennem forbedrer it-sikkerheden i banken

Din profil

  • Du har en relevant it-teknisk uddannelse, og vi forventer desuden at du løbende har uddannet dig indenfor it-sikkerhed via certificeringer og kurser.
  • Du har indgående kendskab til netværksdrift og har arbejdet med sikkerhed i en årerække i en organisation, hvor sikkerhed er i højsædet.
  • Du har kendskab til SIEM & use cases og har erfaring med bevissikring/forensics.

Som person arbejder du analytisk og trives med komplekse problemstillinger. Du tager ansvar og arbejder vedholdende med dine opgaver og sikrer, at de bliver fulgt helt til dørs. Du er vant til at have mange samarbejdsflader og har tidligere haft succes med at skabe gode relationer til de leverandører, du har samarbejdet med.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Brasholt, it- sikkerhedsansvarlig, tlf. 3363 6387 (tbr@nationalbanken.dk). Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår mv., kan du kontakte HR-partner Anita Ray, tlf. 3363 6068 (aray@nationalbanken.dk).

Ansøgning

Lyder det som noget for dig? Så send os en motiveret ansøgning og CV senest onsdag d. 8. november 2020.

 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Ansøgningsfrist:
08-11-2020

[ Send ansøgning ]

Hjemmeside:
http://www.nationalbanken.dk