Danmarks Nationalbank Virksomhedsservice
Vil du være med til at forme og udvikle Nationalbankens Personaleforening?

Sekretær til Nationalbankens personaleforening


517257154

Da foreningens sekretær har valgt at søge nye udfordringer, søger vi nu en selvstændig sekretær til at varetage en bred vifte af opgaver i en unik forening.

Nationalbankens Personaleforening er en forening for ansatte i Danmarks Nationalbank, som varetager medarbejdernes interesser i deres ansættelse. En af foreningens vigtigste opgaver er at være overenskomstpart for medarbejderne i overenskomstforhandlinger.

Foreningen består at 6 bestyrelsesmedlemmer, 7 tillidsrepræsentanter og en sekretær. Som sekretær refererer du i det daglige til formanden for bestyrelsen. Arbejdsopgaverne er meget varierende og kræver en bred vifte af kompetencer.

Jobbet
Opgaverne i jobbet spænder bredt men omfatter bl.a.:

  • bogføring af bilag
  • udfærdigelse af årsregnskab
  • rejsebestillinger
  • udfærdigelse af dagsordner
  • skrivning af referater fra bestyrelsesmøder, møder blandt tillidsrepræsentanter og meget mere.
  • indkøb af fx lejlighedsgaver

Du vil have en bred kontaktflade primært med personaleforeningens bestyrelse, tillidsrepræsentanter og HR, men du vil også have løbende kontakt til foreningens medlemmer og Finansforbundet. Du har desuden mulighed for at søge sparring hos de øvrige sekretærer i banken.

Vi ser meget gerne, at du i samspil med bestyrelsen har lyst til at videreudvikle Personaleforeningen til glæde for vores medlemmer, være et ansigt udadtil og ønsker at deltage i møder for Personaleforeningen i såvel ind- som udland.

Vi tilbyder
En selvstændig stilling med stor mulighed for at udvikle foreningen til gavn for personaleforeningens medlemmer.

Du bliver desuden en del af en arbejdsplads der hver dag arbejder for, at medarbejderne har et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø samt mulighed for at deltage i mange forskellige sociale aktiviteter.

I Nationalbanken tror vi på, at sundhed på arbejdspladsen påvirker medarbejdernes trivsel og motivation. Derfor har vi en kantineordning, der giver mulighed for en sund og varieret kost. Vi har en massageordning, fitness-faciliteter og mulighed for sundhedstjek.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du har erfaring med lignende opgaver. Særligt kendskab til bogføring og udarbejdelse af mindre regnskaber er en vigtig forudsætning for at komme i betragtning til jobbet. Har du erfaring med Dynamics AX 365, er det en stor fordel.

Derudover er det vigtigt, at du er dygtig til skriftlig kommunikation. Vi kommuniker primært på dansk, men da vi ofte er i dialog med andre centralbanker, er det vigtigt, at du også kan kommunikere på engelsk i skrift og tale.

Som person er du selvstændig og trives med at arbejde alene med dine opgaver. Du arbejder systematisk med dine opgaver og er grundig og detaljeorienteret. Det er desuden helt essentielt, at du kan håndtere fortrolige oplysninger, eksempelvis om personsager, som foreningen løbende hjælper medlemmerne med.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, ansættelsesforhold eller banken som arbejdsplads er du velkommen til at kontakte Personaleforeningens formand Robert Wederkinck, mail rwe@nationalbanken.dk, telefon 33 63 68 63, eller næstformanden Torben B. Andersen på telefon 61 16 11 64 eller via mail toa@nationalbanken.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV senest 30. november 2020.  

Samtaler med relevante kandidater vil finde sted løbende.

 

 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Ansøgningsfrist:
30-11-2020

[ Send ansøgning ]

Hjemmeside:
http://www.nationalbanken.dk