Danmarks Nationalbank Virksomhedsservice
Studentermedhjælp i Nationalbankens it-sektion

Studentermedhjælp


575583372

Som studentermedhjælp i IT har du muligheden for at få berøring med en bred vifte at opgaver inden for kontraktstyring, administration, økonomi samt it-projekter og drift.

IT består af ca. 50 ansatte fordelt på 4 enheder: Forvaltning og udvikling, Drift, IT sikkerhed og en administrativ enhed, som hedder Kontraktstyring, Licenser og Økonomi. Studentermedhjælperen tilknyttes den sidstnævnte enhed, "KLØ", som består af 5 medarbejdere.

Jobbet

Nationalbankens it-sektion er ansvarlig for udvikling, vedligeholdelse og drift af bankens it-services og varetager relationerne til bankens it-sourcingpartnere. KLØ har særligt fokus på håndtering af og opfølgning på it-kontrakter, software og hardware asset management, indkøb af it og økonomistyring.  

Som studentermedhjælp er dine opgaver i stor udstrækning administrative, men opgaverne er mangeartede og vil bl.a. omfatte:

  • Vedligeholdelse og systematisering af processer/serviceaftaler i ServiceNow
  • Journalisering og arkivering af dokumenter og bilag
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af årshjul
  • Supportering i indkøbsprocesser og udbud
  • Løbende ad hoc-opgaver vedrørende opfølgning og faktatjek
  • Udarbejdelse af materiale og præsentationer
  • Opstilling af oversigt over projekter
  • Fakturabehandling
  • Gennemgang af processer
  • Diverse administrative- og serviceorienterede opgaver.

Vi tilbyder

- et job, hvor du vil opnå stor indsigt i, hvordan man arbejder med Contract Management  og licensstyring i Nationalbanken, herunder hvordan it- kontrakter er sat sammen, og hvilken indflydelse området har på en organisation, hvor it-driften en afgørende for forretningens succes.

Som en del af en lille enhed får du indblik i en stor del af opgaverne og bliver en vigtig del af vores sociale liv.

Du bliver en del af en unik arbejdsplads, hvor høj faglighed er i fokus i alt, hvad vi foretager os. Vi har en uformel og venlig omgangstone. Vi lægger vægt på samarbejde, at løfte i flok og har konstant fokus på at forbedre os.
Din ugentlige arbejdstid vil enten være 15 eller 18,5 time om ugen, som kan fordeles, så det passer med studierne. Ved eksamener og større afleveringer er vi naturligvis fleksible.

Din profil

Vi forventer, at du er studerende på din bachelor-uddannelse på HA eller lignende uddannelse. Det forventes, at du er rigtig godt funderet i Excel og PowerPoint, er forretningsorienteret og forstår at trække på din teoretiske viden. Du har flair for tal, men frem for alt er det vigtigt, at du er struktureret og kan formulere dig godt og præcist i skrift og tale. Vi er en travl organisation, hvorfor det er vigtigt, at du er opsøgende i forhold til opgaver og tænker i forbedrede løsninger og optimering.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af IT Kontrakter, Licens og Økonomistyring, Anders Barslund, på 53735001, afba@nationalbanken.dk. Hvis du har spørgsmål til ansættelsesvilkår eller banken som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte Anita Ray på 3363 6068 eller aray@nationalbanken.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning og CV sammen med relevante papirer senest 6. december 2020. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Ansøgningsfrist:
06-12-2020

[ Send ansøgning ]

Hjemmeside:
http://www.nationalbanken.dk