Danmarks Nationalbank Virksomhedsservice
Studentermedhjælp til projektadministration

Studentermedhjælp til projektadministration


140413866

Trives du med administrative opgaver, og er du interesseret i at lære mere om store komplekse it-projekter, så søger vi en studentermedhjælp til at støtte op om projektorganisationen på et af Nationalbankens større it-programmer.

Du bliver tilknyttet teamet It Strategi, Portefølje og Kommunikation, hvor du kommer til at arbejde med at understøtte Nationalbankens vigtigste it-projekter. Du får en bred vifte af arbejdsopgaver, som blandt andet omfatter:

 

  • udarbejdelse materiale til programlederen og styregruppen, fx PowerPoint-præsentationer, indstillinger og notater
  • at yde støtte til løbende projektadministration, herunder økonomistyring, fakturahåndtering, afrapportering og referatskrivning
  • administrativ støtte til programsporene og opfølgning på forskellige aktiviteter
  • dokumentstyring og arkivering i fx Teams eller vores ESDH-system
  • møde- og lokalebookninger, inkl. håndtering af gæstebog og sikkerhedsretningslinjer for gæster og konsulenter.

Din arbejdstid vil som udgangspunkt være 15 eller 18½ timer pr. uge, hvor vi naturligvis tager hensyn, når der er spidsbelastningsperioder på dit studie.

Banken som arbejdsplads

Ud over at du bliver en del af vores it-organisation, har du også mulighed for at blive en del af bankens studenterforening, hvor der løbende er arrangementer af både faglig og social karakter. Der er ca. 50 studentermedhjælpere i Nationalbanken.

 

Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og gode muligheder for at arbejde hjemme. Vi ønsker at understøtte en fleksibel arbejdskultur med en god balance mellem arbejds- og fritidsliv. Så alt efter opgaver og samarbejder har du også selv stor indflydelse på, hvor og hvordan du arbejder.
Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et fagligt solidt miljø og kolleger, der er imødekommende og giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og udvikling, og det prioriteres derfor højt, at vores færdigheder udvikles løbende. Vi tilbyder gode vilkår: sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, synge i kor eller dele din interesse for kunst med kolleger.

 

Din profil
For at lykkes i jobbet er det især vigtigt, at du har en struktureret tilgang til dit arbejde og er villig til at tage ansvar for de opgaver, der skal løses i øjeblikket. Du tager ejerskab for dine opgaver og understøtter dine kolleger i deres. Endeligt ser vi gerne, at du er kommunikativ dygtig og dygtig til at arbejde sammen med mange forskellige persontyper og faglige profiler. For at kunne løse opgaverne er det vigtigt, at du er vant til at bruge PowerPoint og Excel, og at du kommunikerer fejlfrit på skriftligt dansk.

 

Vi forestiller os, at du har fuldført minimum 1 år af din bachelor eller lige er begyndt på din overbygning af en relevant uddannelse, fx på CBS, RUC, ITU eller KEA. Det kunne fx være uddannelser i grænselandet mellem forretning, projekter og it.

 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mette Lomborg, IT Strategy and Communications Manager, tlf. 4034 0647. Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Anita Ray på 3363 6068.

Ansøgning
Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil samt en karakterudskrift. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøg hurtigst muligt og senest 2. oktober. Vi indkalder til samtaler løbende, så vi opfordrer dig til at søge, så hurtigt du kan.

 

 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Ansøgningsfrist:
02-10-2022

[ Send ansøgning ]

Hjemmeside:
http://www.nationalbanken.dk