Danmarks Nationalbank Virksomhedsservice
Kontorelev med speciale i administration

Kontorelev


538519159

Er du på udkig efter en elevplads, vil du i Danmarks Nationalbank få mulighed for at lære om alle aspekter af kontorarbejde; herunder arbejds- og procesoptimering, kundekontakt og IT-systemer.

Du vil få en grundig introduktion til vores arbejdsplads og få mulighed for at arbejde sammen med dygtige og erfarne kollegaer, der vil støtte dig i din udvikling som kontorelev, så vi sammen sikrer, at du får det bedste udgangspunkt for din fremtidige karriere. Under dit 2-årige uddannelsesforløb, vil du få mulighed for at deltage i fag og kurser, som vil hjælpe dig med at opbygge dine færdigheder inden for administration.

Vi søger dig, der:

-          er struktureret og har en systematisk tilgang til arbejdet

-          har gode kommunikationsfærdigheder og evnen til at samarbejde med andre

-          er ansvarsbevidst og kan holde styr på flere opgaver samtidig

-          har gode IT-færdigheder og kendskab til Microsoft Office-pakken

Ydermere har du bestået eller forventer at bestå EUX inden for kontor, eller har en gymnasial uddannelse med et EUS-forløb.

I dit uddannelsesforløb hos os vil du blive tilknyttet fire forskellige teams i banken: ServiceHub, HR, Strategi og Projekter samt Sekretariat og Kommunikation. Samtidig har du mulighed for at blive tilknyttet vores studenternetværk med mere end 40 studentermedhjælpere.

Danmarks Nationalbank som elevplads

Vi sidder i et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet, og der vil være mulighed for at arbejde hjemme. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres fleksibilitet og balance mellem dit privatliv, elevuddannelse og arbejdsliv.

Vi tilbyder gode vilkår: bl.a. sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til elevstillingen og uddannelsen, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Oliver Storm Fink på 3363 6200 (osf@nationalbanken.dk).

Ansøgning

Vi har gjort det nemt for dig at ansøge stillingen som kontorelev. Du skal blot uploade dit CV samt karakterudskrifter. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er 12. februar 2023, og vi forventer at holde samtaler i uge 8 og 9.

Vi afholder to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest. Vi forventer, at du starter 1. september 2023.

 

 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Ansøgningsfrist:
12-02-2023

[ Send ansøgning ]

Hjemmeside:
http://www.nationalbanken.dk