Danmarks Nationalbank Virksomhedsservice




Erfaren Projektchef med installationsbaggrund

Erfaren Projektchef med installationsbaggrund


424967374

Kan du varetage en professionel bygherrefunktion? Trives du godt med et stort ansvar og har du stærke tekniske kompetencer? Og motiveres du af at være en del af et team, som sammen er på en vigtig mission nemlig at fremtidssikre betydningsfuld kulturarv, så kan du blive guld værd for Danmark, for banken og for dine kolleger. Ansøgningsfristen er 2. juni 2024.

Du løser opgaver med et enestående formål
Nationalbanken er den eneste af sin slags. Vi er samfundets bank, statens uafhængige rådgiver og landets vågne øjne på økonomien. Stabile priser, sikre betalinger og finansiel stabilitet kommer ikke af sig selv, og som medarbejder i Nationalbanken spiller du en central rolle i at sikre Danmark en robust økonomi.

Bygningen i Havnegade som siden 6o’erne har været rammen om denne vigtige samfundsopgave står over for en gennemgribende restaurering og renovering, hvor bl.a. alle de tekniske installationer skal skiftes.

Som Projektchef for teknikområdet er du en del af en bygherreprojektorganisation, som har fået ansvaret for ledelse, styring og koordinering af restaurerings- og renoveringsprojektet. Du indgår i et tæt samarbejde med den øvrige bygherreorganisation. I øjeblikket er vi fast 13 medarbejdere tilknyttet projektet med kompetencer inden for projekt- og procesledelse, byggeledelse, udbuds- og entreprisejura, økonomi- og risikostyring, kommunikation og IKT.

Dine primære opgaver omfatter:

  • Fagansvarlig for teknikopgaver på tværs af de enkelte delprojekter (indvendige arbejder, udvendige arbejder og opdriftssikring)
  • Fagansvarlig for teknikopgaver under fælles byggepladsentreprenør
  • Kontraktstyring og -opfølgning af teknikentreprenør, i tæt samarbejde med vores eksterne byggeledelse og øvrige rådgivere
  • Bygherrerepræsentant for teknikområdet overfor interessenter og samarbejdspartnere (totalrådgiver, byggeledelse, teknikentreprenør), myndigheder og intern drift
  • Ansvarlig for gennemførelse af afleveringsforløb og løbende overdragelse til driften

Du har de essentielle forudsætninger for at lykkes
I Nationalbanken er vi imødekommende. Vi har fokus på anerkendelse, god ledelse og evnen til at bringe dine og vores forskelligheder i samspil, så du oplever frihed i opgaveløsningen og sparring til at afklare rammer, træffe meningsfulde valg og gøre dig mest mulig handledygtig.

Vi vil, at du både lykkes og trives i rollen som Projektchef for teknikområdet. Derfor lægger vi vægt på, at du har følgende forudsætninger for at søge stillingen:

  • Du er uddannet ingeniør, maskinmester eller installatør og gerne inden for VVS eller ventilationsområdet med mindst 5 års erfaring som projektleder/chef, gerne i en bygherrefunktion.
  • Du har stor erfaring med projekter i udførelsesfasen, hvor byggelogistiske og teknisk kompleksitet har indgået.
  • Du har erfaring med gennemførelse af udbud, gerne med forhandling og efterfølgende samprojektering mellem rådgivere og entreprenører.
  • Du har erfaring med alle byggeriets faser og forstår at balancere disse – dog med vægt på udførelses- og idriftsætningsfasen.
  • Du har en synlig og motiverende ledelsesstil, og som person er du kendetegnet ved et stærkt drive og løsningsorienteret tilgang til problemstillinge
  • Du er en god teamspiller med gode kommunikations- og samarbejdsevner og vægter interessenthåndtering højt.

Du er guld værd i Nationalbanken
Der er kun én Nationalbanken. Vores opgaver er at sikre betalinger, føre fastkurspolitik og levere analyser, viden og anbefalinger til gavn for landets økonomi. Dit arbejde og vores vitale systemer har essentiel betydning for det finansielle og politiske Danmark, og for landets internationale relationer.

Arbejdstiden deler vi mellem vores skønne omgivelser i Arne Jacobsens ikoniske bygning i Havnegade, og 1-2 ugentlige distancearbejdsdage. Vi ønsker at sikre rammerne for en effektiv opgaveløsning, en stor sammenfølelse og en god balance mellem livet på og udenfor arbejdet. Samtidig lægger vi stor vægt på din læring og løbende udvikling af færdigheder. Vi mener det, når vi siger, at din udvikling er i højsædet. Du er nemlig guld værd i Nationalbanken.

Hvorfor er det guld værd at søge jobbet?
Her får du en unik mulighed for at arbejde med et enestående restaurerings- og renoveringsprojekt i bygherrefunktionen.

Hvad er særligt ved at være en del af netop jeres team?
Vi bestræber os på at være en stærk samarbejdspartner både internt og eksternt. Stemningen er god og vi hjælper hinanden med at opbygge erfaring og relationer. Vi arbejder sammen på kryds og tværs. Vi har fokus på at være et team, hvor alle tager ansvar for det fælles projekt.

Hvad er god ledelse ifølge nærmeste leder?
God ledelse handler om at skabe trygge rammer, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres. Ledelsesstilen er baseret på tillid og åbenhed og hvor du som medarbejder får et stort ansvar og råderum med højt til loftet.

Hvor skal jeg arbejde?
I Nationalbankens bygning i Havnegade har vi etableret projektkontor. Ved årsskiftet rykker vi ud i byggepladspavilloner i Havnegade.

Vil du vide mere
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Ann-Pia Puggaard eller Projekt- og byggechef Bo Schoppe. Oplysninger om ansættelsesvilkår kan fås hos HR-partner Anita Ray.

Ansøg nu
Vi har gjort det nemt for dig at søge stillingen. Du skal blot uploade dit CV eller din LinkedIn-profil. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er 2. juni 2024.

 
 

 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]   [ Tip en ven ]
Ansøgningsfrist:
02-06-2024



Hjemmeside:
http://www.nationalbanken.dk