Danmarks Nationalbank Bank- og Marked

Du søger stillingen

Nyuddannet økonom med interesse for finansielle produkter

Håndtering af personoplysninger

Personoplysninger i denne jobdatabase vil blive behandlet fortroligt og kun til de formål, der er beskrevet heri.

I forbindelse med din brug af Easycruit modtager Nationalbanken de personoplysninger, som du angiver i Easycruit, fx kontaktoplysninger, fødselsdato, CV, erfaring, karaktergennemsnit og eventuelle helbredsoplysninger. Personoplysningerne behandles med det formål at vurdere kandidaternes kompetencer og kvalifikationer, og hvorvidt kandidaten er egnet til den opslåede stilling.

Det retlige grundlag for behandlingen af dine personoplysninger er udførelsen af en opgave, som henhører under offentlig myndighedsudøvelse (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk.1, litra e). Eventuelle hel-bredsoplysninger, som du har angivet i din ansøgning eller CV, behandles med dit udtrykkelige samtykke i forbindelse med, at du uploader din an-søgning i vores rekrutteringssystem (databeskyttelsesforordningens arti-kel 9, stk. 2, litra a). Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte Nationalbanken på hr@nationalbanken.dk.

Danmarks Nationalbank er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger, og alle spørgsmål vedrørende databeskyttelse kan rettes til Nationalbanken via de dedikerede kommunikationskanaler, der stilles til rådighed af Easycruit eller ved at kontakte Nationalbankens databeskyttelsesrådgiver på:

Danmarks Nationalbank
Att.: Databeskyttelsesrådgiver
Langelinie Allé 47
2100 København Ø
E-mail: dpo@nationalbanken.dk.

Easycruit er en cloudtjeneste udviklet af Visma. Visma-koncernen og deres underleverandører af it-tjenester kan således have adgang til personoplysninger om dig som en del af deres drift af tjenesten. Alle underleverandører er omfattet af databeskyttelsesaftaler for at sikre databeskyttelse i henhold til den standard, der følger af gældende databeskyttelseslovgivning (GDPR pr. 25. maj 2018), og underleverandører, der befinder sig uden for EU, er omfattet af overførselsmekanismer godkendt af EU-Kommissionen.
Dine personoplysninger behandles i Easycruit i forbindelse med rekrutteringsprocessen og i det omfang, det er nødvendigt for at opfylde lovgivningen. Du kan bruge funktionen "rediger min profil" på Easycruit-kontoen, hvis du ønsker at slette, uploade og redigere oplysninger. Såfremt du ikke har redigeret i dine data i seks måneder, vil du modtage en e-mail, der beder dig bekræfte, at du stadig ønsker at have en brugerprofil i jobdatabasen. Hvis du ikke bekræfter dette, bliver dine oplysninger automatisk slettet.
Du kan til enhver tid kontakte Nationalbanken, hvis du ønsker at gøre bruge af retten til at opnå adgang til, ændre eller slette personoplysninger, eller til at begrænse behandlingen af dine personoplysninger, eller for at gøre indsigelse mod behandlingen. Derudover har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet vedrørende behandlingen af dine personoplysninger. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Allerede registreret?


 

Alle felter, der er markeret med en rød stjerne, skal udfyldes